assortiment


De Nog 'ns winkel heeft een groots assortiment. De 6 meter brede etalage is altijd gevuld met de meest uiteenlopende spullen. In de winkel zult u versteld staan van de grote hoeveelheid leuke dingetjes die overzichtelijk staan opgesteld op tafels, in kasten of stellingen. Maar kijk ook vooral naar boven want aan het plafond hangen zeker alleraardigste voorwerpen.

Wat vindt u zoal bij Nog 'ns ?

Boeken

Er is een ruim assortiment aanwezig dat regelmatig ververst wordt. Leesboeken, tijdschriften, kookboeken, strips, kinderboeken, hobbyboeken, natruurboeken, men kan het zo gek niet bedenken. Er zit altijd wel een boek van uw gading bij. Al vanaf 50 cent zijn er in deze leeshoek werken voor de fervente lezer te vinden.

Boeken die niet binnen een bepaalde tijd van eigenaar wisselen, krijgen een herbestemming bij ruiltafels of sociale bibliotheken.


Cd's, DVD's en Vinyl

De beeld- en geluiddragers zijn in vele soorten en maten in de winkel verkrijgbaar. Wellicht vindt u net dat ene singeltje of die ontbrekende cd van uw favoriete artiest bij ons. Het zou zo maar kunnen. Of wat te denken van een film voor in het weekend ? Voor 50 cent kijkt u thuis al een DVD of beluistert u een cd of een singeltje. Een LP kost bij ons slechts een euro. Treft u een dubbel LP? Dan is het dubbel feest, want dan heeft u twee platen voor een euro.

Regelmatig wisselen wij de collectie.

Huisraad en Keukengerei

Een groot deel van de winkel is gereserveerd voor huishoudelijke- en keuken artikelen. Potjes, pannen, schalen, bestek, servies, glazen, mokken, kop en schotels, elektrische keukenapparatuur, keukenhulpjes enzovoorts.
Nog 'ns heeft ook regelmatig kleinmeubelen staan. Het zijn dan stoelen, een tafeltje, klein kastje enz. Helaas ontbreekt ons de ruimte om grote meubelen of vele meubelen te etaleren of op te slaan.

Zodra het weer tijd is halen we de seizoensartikelen ook uit het magazijn. Kerst, Pasen, lente-, zomer- of herfstartikelen, ze komen in de gezellige winkel aan de Sint Jacobsstraat.
Een enorme keuze voor lage prijzen en voor ieder wat wils.


Speelgoed en Puzzels

Of het nu een paar dobbelstenen zijn of een ouderwets bordspel zoals monopoly, stratego, zeeslag of cluedo, er ligt altijd een mooi aanbod aan speelgoed op de plank. In de zomer hebben we ook zomerspellen of buitenspeelgoed. Kom gewoon binnenstappen en ontdek het.
De lange avonden lenen zich uitstekend om te puzzelen. Waarom veel geld uitgeven als er bij nog 'ns een puzzel voor een eurootje te koop ligt?

Kleding

Een uitgelezen assortiment aan dames-, heren en kinderkleding hangen aan de rekken van nog 'ns. Modieus tot klassiek en van jeans tot mantelpak. Alle kledingstukken worden gecontroleerd en kleding dat ernstig vervuild is of kapot, komt de winkel niet in.
Er is een paskamer en uiteraard ontbreekt er ook geen passpiegel. Voor kleine prijsjes koopt u bij Nog 'ns GROOTSE kleding.


Schoenen

Bij kleding hoort ook schoeisel. Nog 'ns heeft ook hierin een mooie mix en het kost bijna niks.


Accessoires

Sjalen, stropdassen, hoeden en petten, handschoenen enz. zijn ook onderdeel van het assortiment. Maar ook voor gordijnen en bedlinnen hebben wij plaats ingeruimd. Gewoon af en toe langskomen en dan wordt eens gevonden wat u zoekt. U bent altijd welkom.