WelkomNog 'ns is een bedrijf waar spullen kunnen worden gedoneerd die vervolgens in de winkel te koop worden aangeboden. De winkel draagt bij aan een beter klimaat doordat afgedankte spullen de kans krijgen te worden hergebruikt in plaats van bij het afval te belanden.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de diensten van de klusjesman van Nog 'ns.

Spullen kunnen worden afgegeven tijdens de openingstijden van de winkel. Heeft u veel goederen ? Bel ons voor een ophaalafspraak.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Koopzondag
gesloten
13.00 - 17.00 uur
13.00 - 17.00 uur
gesloten
13.00 - 17.00 uur
10.30 - 17.00 uur
13.00 - 17.00 uur
(laatste zondag v.d. maand)
In juli en augustus iedere zondag geopend.
    

Voordat de gedoneerde goederen de winkel ingaan, worden deze eerst gecontroleerd op gebreken of beschadigingen. Indien nodig worden ze eerst gereinigd en/of gerepareerd. Het doel van de winkel is om reeds gebruikte of afgedankte goederen een nieuwe kans op gebruik te gunnen en zo een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

De winkel waar naar hartelust gesnuffeld mag worden, zit in het meest sfeervolle en charmante struin-straatje van de Vlissingse binnenstad. Vlak achter de Sint Jacobskerk en de pittoreske Oude Markt.
Nog 'ns is een winkel waar de mooiste spullen tegen billijke prijzen verkocht worden. Tenslotte verdient alles nog 'ns een kans.

SINT JACOBSSTRAAT 3
4381 EK   VLISSINGEN